HOVĚZÍ Z ČESTRU | cestr beef

31 položek celkem
Balíček na polévku
Skladem (10 ks)
255 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Hamburger
Skladem (81 ks)
330 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Hovězí Čestr na tatarák
395 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od + 2° do  + 4°C  

Hovězí kosti na polévku
45 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Hrudí na omáčky
Skladem (5 ks)
385 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Karabáček na pečení
305 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.   

Kližka
Skladem (5 ks)
295 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Krk na ragú
Skladem (5 ks)
395 Kč

BALENÍ 1 KG  Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé  hovězí po burgundsku . „Prorostlejší klihovaté částí se díky dlouhému...

Kulatá plec na dušení
552 Kč

BALENÍ 1,5 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Květová špička na tafelspitz a na steaky
758 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Loupaná plec na vaření podávaná s rajskou nebo houbovou omáčkou
468 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Malý Ořech na steaky
Skladem (14 ks)
194 Kč

PORCUJEME PO 250 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Morkové kosti
Skladem (5 ks)
78 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Naložený roastbeef z velkého ořechu
645 Kč

BALENÍ CCA 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Náš tatarák
Skladem (469 ks)
195 Kč

BALENÍ 200g ochuceného masa, chleba, česnek. Učeno k okamžité spotřebě.  

Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak
556 Kč

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí Čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

Nízké žebro bez kosti na vaření nebo dušení
288 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Oponka
Skladem (15 ks)
131 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Pupek bryndáček na steak
151 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Pupek zrcátko na steak
143 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Salsiccia z hovězího masa
263 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Stařený hamburger
Skladem (20 ks)
488 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Svíčková
Skladem (13 ks)
310 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  

Škvařený hovězí lůj
48 Kč

BALENÍ 200 G. Skladujte od +1 do +4 °C.    

Španělský ptáček
Skladem (24 ks)
105 Kč

BALENÍ 1 KS. Učeno k tepelné úpravě.    

T-bone jalovice nebo volek
1 230 Kč

  PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 %  Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou....

Váleček z velkého ořechu na steaky
144 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Velký ořech na závitky a na roastbeef
415 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Veverka
Skladem (8 ks)
152 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 % Na gril i na silnou omáčku Veverku grilujte v celku – v Našem mase vám spojovací blánu odstraní a maso bude připravené na steak....

Vysoká roštěná bez kosti na steak
315 Kč

PORCUJEME  PO 300 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí Čestr stařený 32 dnů. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

Vysoká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak
990 Kč

PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...