Květová špička na tafelspitz a na steaky | Rump cap for tafelspitz

615 Kč 615 Kč / 1 kg
Skladem (13 ks)

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí Čestr zrající ve vakuu 30 dnů. Hodí se na vaření, rožnění a grilování. Ideální je pozvolně vařená v hovězím vývaru se zeleninou a morkovou kostí. Má jemnou chuť a vyšší tukovou vrstvu, která při úpravě dodává masu šťavnatost. Je to výborná partie na steak, maso zůstavá křehké a šťavnaté.


Czestr beef, wet-aged. Ideal for boiling, spit-roasting and grilling. Perfect for boiling slowly in beef stock with vegetables and marrow bones. A delicate flavour with a higher layer of fat that makes the meat succulent when cooking.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU | cestr beef
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: