Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka | Striploin with bone from a heifer or bullock

518 Kč 1 295 Kč / 1 kg
Skladem (25 ks)

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


400 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí Čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj výborný steak. Oproti býku je ještě šťavnatější!


Beef Čestr. Dry-aged for at least 50 days. Suitable for barbecuing as well as for steaks, it is thickly marbled. You can grill it to make perfect steak. Compared to a bull, it is even more succulent!

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU | cestr beef
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: