Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak

556 Kč 1 390 Kč / 1 kg
Skladem (15 ks)

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 %

Hovězí Čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj výborný steak. Oproti býku je ještě šťavnatější!


Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU | cestr beef
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: