Tomahawk steak stařený

2 100 Kč 2 100 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME PO 1000 g S ODCHYLKOU 10 %.

  • Chcete překvapit na grilu něčím opravdu velkým? Pak je tomahawk právě pro vás - král steaků Ribeye s dlouhým žebrem!
  • Vysoký roštěnec vcelku se před stařením nechá vystařit i s celým masitým žebrem. Steaky se řežou mezi jednotlivými žebry, která se po vystaření seříznou z masa a zbyde jen žebro-kost, na které zůstane vysoký roštěnec. A na světě je tomahawk, který má přibližně 1000 gramů!
  • Jeho anglický název je Rib Steak, Bone-In, Frenched. Někdy ho také najdete pod názvem "Cowboy Steak".

 

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Staření masa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: