Veverka

152 Kč 760 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %

Na gril i na silnou omáčku
Veverku grilujte v celku – v Našem mase vám spojovací blánu odstraní a maso bude připravené na steak. Krájejte vždy přes vlákno. Veverka má velmi výraznou chuť, a proto je skvělá na silné omáčky, například na vinném základě. 


„Veverka neboli pilíř brániční je bohatě prokrvený sval, který visí u páteře v brániční oblasti před špičkou svíčkové. V podstatě je to držák jater. Díky tomu, že se nachází u bránice,  neustále pracuje a při dýchání se do svalu nalévá krev. To způsobuje výraznou, až železitou chuť této partie,“ vysvětluje František Kšána. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 28 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.2 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: