Žebro s kostí stařené na steak

158 Kč 790 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


 

  • Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali?
  • Stařené žebro je velmi křehké, výrazně mramorované a má velmi výraznou chuť.
  • Středovou část žeber z jalovic a volů necháme vystařit minimálně 45 dní, zařízneme okraje a seřízneme vnější sval. Zbyde nám ta nejlepší partie žeber na gril nebo pomalé pečení.
  • Žebro grilujte podobně jako například vysoký roštěnec. Maso u kosti zůstane šťavnaté a velmi chutné.
  • Anglicky se mu říká Short Ribs, Flanken style.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C..

Hovězí maso výsekové s kostí.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%. Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 45 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: