BALENÍ 130 g .
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne nadarmo tento pepř získal chráněné zeměpisné označení, podobně jako francouzské šampaňské.
Černý pepř po namletí uvolňuje tóny eukalyptu, kafru a tymiánu, doprovázené vůní limetkové kůry. Ty se postupně přelévají do přímořského aroma s rozvíjejícími se ovocnými tóny. Dominantní je aroma broskve a nektarinky, které doprovází vůně borovice a zemité tóny kambodžské horské půdy plné minerálů. Čím jemněji Kampotský pepř nadrtíte, tím intenzivnější bude štiplavost, naopak větší fragmenty či celá zrna propůjčí pokrmu více specifických tónů pepře.
Detailní informace
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10% Nejslavnější, nejfotogeničtější a nejchutnější - to je král steaků Ribeye! Vysoký roštěnec s kostí je křehký, šťavnatý, plný výrazné...
Dodavatel: Pepper field
Výrobce Emamaso, s.r.o., Maiselova 15, Praha 1 Skladujte v suchu a temnu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení