MASO | meat

41 položek celkem
Balíček na polévku | A mix of meat a bones for soup
220 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACK. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Hamburger | Burger
Skladem (98 ks)
324 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C. 4 PCS PACKAGE (1 PC APROX. 180 G). Use immediately after opening. Store...

Hovězí Čestr na tatarák | Topside | Inside round for steak tartare
385 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Hrudí na omáčky | Brisket, boneless, ideal for Czech sauce dishes
335 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C. 

Karabáček na pečení | Heel of round for baking
295 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Kližka | Shank
Skladem (5 ks)
285 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. PACKAGE 1 KG. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Kotleta z Přeštíka s kostí | Chop on the bones
122 Kč

PORCUJEME PO 300 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 300 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Krční filet | Neck fillet
137 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 200 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Krk na ragú | Chuck for roasting
365 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.  

Kulatá plec na dušení a pečení na zelenině | Chuck tender for stewing and pot roasting with vegetable
345 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Kuře celé z farmy Rašovice | Whole chicken from the Rašovice farm
364 Kč

JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 KG. Skladujte v chladu. Datum spotřeby je na etiketě. 1 CHICKEN, WEIGHT APROX. 2 KG. Store in a cool place. The "use-by" date is printed on...

Kuřecí prsa z farmy Rašovice | Chicken breasts from the Rašovice farm
148 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,5 KG. Skladujte v chladu. Datum spotřeby je na etiketě. THE PACK INCLUDES 2 BONELESS AND SKINLESS BREASTS. WEIGHT...

Kuřecí stehna  z farmy Rašovice | Chicken legs from the Rašovice farm
108 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,5 KG. Skladujte v chladu. Datum spotřeby je na etiketě. THE PACK INCLUDES 2 LEGS. WEIGHT APROX. 0,5 KG. Store in a...

Květová špička na tafelspitz a na steaky | Rump cap for tafelspitz
615 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Loupaná plec na vaření podávaná s rajskou nebo houbovou omáčkou | Top blade for beef with mushroom sauce
395 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Malý Ořech na steaky | Rump
181 Kč

PORCUJEME PO 250 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 250 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Naložený roastbeef z velkého ořechu
588 Kč

BALENÍ CCA 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. APPROX 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Náš tatarák | Our Steak Tartare
195 Kč

BALENÍ 200g ochuceného masa, chleba, česnek. Učeno k okamžité spotřebě. A 200g PACKAGING of seasoned meat, bread, garlic. Consume immediately.

Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka | Striploin with bone from a heifer or bullock
518 Kč

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 400 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Nízké žebro bez kosti | Boneless beef rib
275 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Pečeně bez kosti | Boneless roast pork
120 Kč

PORCUJEME  PO 250 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  250 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours...

Plec z Přeštíka | Přeštice pork shoulder
325 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Přeštické škvarky | Přeštice greaves
40 Kč

BALENÍ 200 G. Skladujte od +1 do +4 °C. | Store between +1 to +4 °C. 200 G PACKAGE.

Pupek bryndáček | Flap meat
139 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 200 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours...

Salsiccia z hovězího masa | Salsiccia of "Cestr" beef
225 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C. 500 G PACKAGE (APPROX 6 PCS). Use immediately after opening. Store between +1 to...

Salsiccia z Přeštíka | Salsiccia of Přestice pork
205 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C. 500 G PACKAGE (APPROX 6 PCS). Use immediately after opening. Store between +1 to...

Stařený hamburger | Dry-aged burgers
454 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C. PACKAGING SIZE 4 PCS (1 PC APPROX 180 G). Use immediately after opening....

Svíčková | Tenderloin
271 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 200 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Škvařený hovězí lůj | Rendered beef suet
48 Kč

BALENÍ 200 G. Skladujte od +1 do +4 °C.   200 G PACKAGE. Store between +1 to +4 °C.

Španělský ptáček | Rolled beef
89 Kč

BALENÍ 1 KS. Učeno k tepelné úpravě.   1 PC PACKAGE. Ready to cook.

T-bone jalovice nebo volek | T-bone heifer or bullock
1 173 Kč

  PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 600 G PACKAGES WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24...

Váleček z velkého ořechu na steaky | Round of thick flank for steaks
129 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. PORTIONED AND PACKED IN 200 G PACKS WITH DEVIATION 10 %. Use...

Vepřová krkovice | Collar steak for roasting
425 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.    

Vepřová kýta na řízky | Pork leg steak
455 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.    

Vepřová plec na steak | Pork shoulder steak
175 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 G). Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 PIECE (APPROX 200-500 G). Use within 24 hours of opening. Store...

Vepřové koleno přední
57 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. PACKAGE OF 1...

Nahoru
Další produkty