MASO | meat, Strana 2

52 položek celkem
Telecí kližka
Skladem (4 ks)
628 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.        

Telecí kotleta
Skladem (4 ks)
908 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.        

Telecí krk na pečení a dušení
628 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C        

Telecí kýta na řízky
795 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.        

Telecí pečeně bez kosti
1 050 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.        

Telecí plec
Skladem (4 ks)
645 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Velký ořech na závitky a na roastbeef
415 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Vepřová játra
Skladem (5 ks)
195 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Vepřová krkovice
Skladem (10 ks)
468 Kč

BALENÍ 1 KG Krkovice je díky výraznějšímu podílu tuku ideální na grilování i pečení. „ V Amase necháváme vepřové maso týden odležet. Díky tomu zkřehne a můžeme ho...

Vepřová kýta na řízky
505 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Vepřová plec na steak
213 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 G) Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...

Vepřové koleno přední
68 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C      

Vepřové koleno zadní
174 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Vepřový bok na steak bez kosti
285 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

Vepřový bok s kostí bez kůže
235 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.      

nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
990 Kč

PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...