Holubička na steaky

158 Kč
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 g .  

 


 

  • Maso má trojúhelníkový tvar, takže připomíná holubí křídlo.
  • Je hustě mramorovaná, má křehkou strukturu, tukové krytí a výraznou chuť.
  • Hodí se na klasické steaky i pečení v celku – je z ní výborný rostbíf.
  • Prodáváme ji vyzrálou ve vakuu minimálně 25 dnů.
  • Před zpracováním nechte aspoň hodinu odležet mimo lednici při pokojové teplotě.
  • Anglicky název je tri-tip, v Brazílii holubičku ochutnáte jako maminhu – oblíbenou součást churrasca.

Říká se jí maso starých řezníků, protože ji dnešní mladí řezníci už skoro neznají


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 25 dní.
Původ Česká republika.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: