Holubička na steaky

170 Kč 850 Kč / 1 kg
Skladem (17 balení)

PORCUJEME  PO 200 g .  S ODCHYLKOU 10 %.

 


 

  • Tenhle kousek moc lidí nezná, ale svou chutí dokáže neuvěřitelně překvapit!
  • Je hustě mramorovaná a má křehkou strukturu. Její výraznou chuť ještě umocňuje tukové krytí.
  • Hodí se na klasické steaky i pečení v celku – je z ní výborný rostbíf.
  • Prodáváme ji vyzrálou ve vakuu minimálně 25 dnů.
  • Poetický název má díky tvaru, který připomíná holubí křídlo. 
  • Anglicky název je Tri-tip, v Brazílii holubičku ochutnáte jako maminhu – oblíbenou součást churrasca.
  • Říká se jí maso starých řezníků, protože ji dnešní mladí řezníci už skoro neznají. 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 25 dní.
Původ Česká republika.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: