Plec stařená na steak

435 Kč 1 450 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.

 


  • Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí směle vyrovná stařenému vysokému roštěnci. Je velmi šťavnatá a charakterizuje ji typická hovězí železitost.
  • Maso pochází výhradně z jalovic a volů a staří se na celé lopatce minimálně 45 dní. 
  • Doporučujeme ji grilovat s kostí, stejně jako nízký roštěnec tak, jak Vám ji připravíme. 
  • Anglicky se pleci říká dry aged Top Blade Steak, Bone-In.
  • Věděli jste, že tento řez je pravděpodobně světový unikát? Napadl nás v březnu 2018 a do té doby jsme ho v téhle úpravě nikdy neviděli.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%. Maso jalovice nebo volka.
Původ Česká republika.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: