Vepřová pavučinka na steak

100 Kč 500 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


Tukem protkaný plátek masa určený na gril. Jedná se o partii z pánevního dna a je to opravdová lahůdka. Tukové žilky vytváří na mase jemnou síť - pavučinku.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

 

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých prasat.

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak

Zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: