Pečeně s bokem zauzená - Přeštík sušený vzduchem

140 Kč
Skladem (45 balení)

BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ. 

Příprava slaniny vychází z originální anglické receptury na English bacon, v , Amase pozměnili její chuť i výrobní postup. Pečeně vzniká z vykostěné vepřové kotlety a části boku - partie se na tři týdny naloží do pragandy , ale také do pikantního koření, zaudí se studeným kouřem a poté se tři týdny suší , aby získala ještě výraznější chuť. Slanina výtečně doplní sendviče nebo lehké víno, klasici ji mohou vypéct do křupava a podávat s ( míchanými ) vejci nebo fazolemi. Stejně dobře chutná i na salátech, ve slaných koláčích a masových roládách, v polévkách a nebo na plněných bramborových knedlících. 

Před konzumací nechejte na temperovat při pokojové teplotě.


 

 


 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.

 

Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: vepřová pečeně bez kosti,  třtinový cukr, dusitanová nakládací sůl, černý pepř,  jalovec, chilli, česnek, tymián.
na 100g výrobku bylo použito 130 g masa
Vyrobeno z vepřového masa přeštických černostrakatých prasat
Výrobek bez lepku. 

Výživové údaje na 100 g
1575 kJ / 380 kcal
Tuky 30 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 0.5 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 26,3 g
Sůl 5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: