Wagyu holubička

500 Kč
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 g .  

Holubičku mě naučil bourat táta. Dneska se setkávám s tím, že ji mladí vyučení kluci vůbec neznají. A takový je to krásný kus masa! Je uložený v zadní části těla zvířete mezi velkým a malým ořechem,“ vysvětluje František Kšána z Našeho masa.

Jak tomu u řeznických názvů bývá, i tady řezníci uplatnili svou fantazii, a dokonce i smysl pro romantiku. Holubička totiž svým trojúhelníkovým tvarem připomíná holubí křídlo.

Má rovnoměrně husté mramorování. Díky tukovému krytí je často srovnávána s květovou špičkou. Steak z holubičky je úžasně křehký, protože jako sval není na těle zvířete tolik namáhaný, vyniká výraznou chutí.


Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze všech druhů hovězího. Tuk dodává masu úžasnou chuť a šťavnatost. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Plemeno Wagyu minimálně 50%.
Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 50 dní.
Narozeno a vykrmeno na stattku rodiny Krontorádových ve Sloupnici.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: STAŘENÉ WAGYU
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: