Wagyu podplečí na steak

520 Kč 2 600 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 g . 

Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je nejkřehčí části krku. Husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování, je vhodné na steaky. 

 

 Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze všech druhů hovězího. Tuk dodává masu úžasnou chuť a šťavnatost. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Plemeno Wagyu minimálně 50%.
Maso jalovice nebo volka.
Narozeno a vykrmeno na stattku rodiny Krontorádových ve Sloupnici.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: STAŘENÉ WAGYU
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: