VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA | prestice pork

12 položek celkem
Kotleta z Přeštíka s kostí | Chop on the bones
122 Kč

PORCUJEME PO 300 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 300 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours of...

Pečeně bez kosti | Boneless roast pork
120 Kč

PORCUJEME  PO 250 G S ODCHYLKOU 10 %. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  250 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE. Use within 24 hours...

Plec z Přeštíka | Přeštice pork shoulder
325 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.

Přeštické škvarky | Přeštice greaves
40 Kč

BALENÍ 200 G. Skladujte od +1 do +4 °C. | Store between +1 to +4 °C. 200 G PACKAGE.

Salsiccia z Přeštíka | Salsiccia of Přestice pork
205 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS). Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C. 500 G PACKAGE (APPROX 6 PCS). Use immediately after opening. Store between +1 to...

Vepřová krkovice | Collar steak for roasting
425 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.    

Vepřová kýta na řízky | Pork leg steak
455 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.    

Vepřová plec na steak | Pork shoulder steak
175 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 G). Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 PIECE (APPROX 200-500 G). Use within 24 hours of opening. Store...

Vepřové koleno přední
57 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. PACKAGE OF 1...

Vepřové koleno zadní | Pork knuckle
157 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 PC PACKAGE...

Vepřový bok na steak bez kosti | Pork side steak boneless
275 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.    

Vepřový bok s kostí bez kůže | Pork side with bone
235 Kč

BALENÍ 1 KG. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 1 KG PACKAGE. Use within 24 hours of opening. Store between +1 to +4 °C.