PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Kotleta s kostí steak (Pork Loin chop) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kotleta z přeštíka se dá připravit...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní
Pavučinka z jalovic a volů z českých chovů. českých chovů. Plátek pánevní, neboli...
BALENÍ 500g
Máme vlastní kečup! Podle receptu kreativních kuchařů Ambi ho pro nás vyrábí v Mikulčicích na jižní Moravě. K výrobě používají vlastní rajčata, která si na...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vepřová pavučinka z masa přeštických černostrakatých prasat. Odleželá minimálně 4 dny.
Plátek pánevní neboli pavučinka...