Hmotnost 550g
Receptura na tuto hořčici vznikla v restauraci Lokál.
Hořčice je tradiční doplněk k masu, který v Naše maso najdete vždy čerstvý a chutný. Skvěle podtrhne...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Pavučinka z jalovic a volů z českých chovů. českých chovů. Plátek pánevní, neboli...
BALENÍ 500g
Máme vlastní kečup! Podle receptu kreativních kuchařů Ambi ho pro nás vyrábí v Mikulčicích na jižní Moravě. K výrobě používají vlastní rajčata, která si na...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Tukem protkaný plátek masa určený na gril. Jedná se o partii z pánevního dna a je to opravdová lahůdka. Tukové žilky vytváří na mase...