Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tyto dušené ledvinky vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
BALENÍ 1 kg
Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé...
BALENÍ 1 kg
Hovězí karabáček prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Karabáček (heel of round) je méně známý kus masa...
BALENÍ 1 kg
Hovězí kližka prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Kližka (shank) je známá partie z přední a zadní nohy skotu....
BALENÍ 1 kg
Hovězí krk prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hovězí krk (chuck, neck) je velký kus masa uložený mezi hlavou a...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a v...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Bryndáček je nízký sval na pupku a v...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak z...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Naše čerstvá salsiccia z čestru je varianta z hovězího masa...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Svíčková (tenderloin, filet mignon) je...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Typické...
BALENÍ 1 kg
Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně...
BALENÍ 1KS - PŘIBLIŽNĚ VÁŽÍ 300G.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Tato partie je ideální na dušení nebo pečení.
BALENÍ 1 KG.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s...
BALENÍ 1 KG.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s...
1 KACHNA O VELIKOSTI ASI 2.8 kg.
Domácí kachna od Tůmových z Chelčic.Každá kachna roste asi 45 dní pouze ve výběhu a ve stájích pod střechou a váží přibližně 2,8 kilogramů.
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik rostou až 70 dnů,...
Receptura na toto kuře na paprice vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni a servírujte s uvařenými těstovinami nebo rýží....
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,8 KG.
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
BALENÍ 1 kg .
Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.