MASO

65 položek celkem
boloňské ragú
325 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Směs mletého masa, s kořenovou zeleninou a červeným vínem, dušené několik hodin Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené...

burger
Hamburger
Skladem (70 ks)
346 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby...

burger stařený
Hamburger Wagyu
Skladem (18 ks)
720 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G) Vytvarovaná porce na hamburger z  50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice, kterou můžete rovnou hodit na gril. ...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Holubička na steaky
Skladem (4 ks)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .       Maso má trojúhelníkový tvar, takže připomíná holubí křídlo. Je hustě mramorovaná, má křehkou strukturu,...

na tatarák
450 Kč

BALENÍ 1 kg Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku. Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a...

kosti na polévku
55 Kč

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření.  

eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Hrudí na omáčky
Skladem (10 ks)
390 Kč

BALENÍ 1 kg. Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení...

nasemaso eshop dubenII fr (5 of 7)
546 Kč

1 KACHNA O VELIKOSTI ASI 2.8 kg. Domácí kachna od Tůmových z Chelčic.Každá kachna roste asi 45 dní pouze ve výběhu a ve stájích pod střechou a váží přibližně 2,8...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
Karabáček na pečení
Momentálně nedostupné
350 Kč

BALENÍ 1 kg.  Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

kližka
Kližka
Skladem (20 ks)
330 Kč

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

kližka
Kližka na rajčatech - polotovar
Momentálně nedostupné
475 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Hovězí kližku pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a...

koleno na pivu
375 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vepřové koleno z přeštického prasete pečeme přes noc na černém pivě se silnou tmavou omáčka. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do...

eshop nasemaso duben fr (12 of 25)
96 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně...

krřní filet
Krční filet na steak
Skladem (20 ks)
190 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

krk
Krk na ragú
Skladem (10 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé  hovězí po burgundsku . „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

kulatá plec
Kulatá plec na dušení
Momentálně nedostupné
585 Kč

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

nasemaso eshop dubenII fr (4 of 7)
390 Kč

JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik  rostou...

nasemaso eshop dubenII fr (3 of 7)
149 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,5 KG.  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...

nasemaso eshop dubenII fr (2 of 7)
113 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,5 kg .  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...

kuřecí stehení řízek
114 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA VYKOŠTĚNÁ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,4 kg .  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
790 Kč

BALENÍ 1 kg . Má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemný chuť se v puse krásně rozplyne. Hodí se na vaření, rožnění i grilování. Nejlepší...

Loupaná plec na rajčatech
600 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Plec pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte...

loupaná plec
680 Kč

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

malý ořech na steak
Malý Ořech na steaky
Skladem (10 ks)
238 Kč

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část. Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí....

eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Morkové kosti
Skladem (4 ks)
85 Kč

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s...

na polévku
Na polévku
Skladem (1 ks)
285 Kč

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření.  

naložený roastbeef
700 Kč

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence...

tatarák
Náš tatarák
Skladem (230 ks)
215 Kč

BALENÍ 200 g  Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí. Podáváme se dvěma krajíci chleba...

trhaný čestr
550 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU.   Hovězí maso plemene Čestr  pečeme se zeleninou a s kořením celou noc. Maso následně natrháme. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

PŘEŠTÍK
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a smícháme s naší barbecue omáčkou....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
600 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření...

nízké žebro
320 Kč

BALENÍ 1 kg . Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...

oponka
Oponka
Skladem (11 ks)
150 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Panenka
Momentálně nedostupné
195 Kč

CELÁ PANENKA MÁ PŘIBLIŽNĚ 300G. Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

pečeně
Pečeně bez kosti
Momentálně nedostupné
133 Kč

PORCUJEME  PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Plec stařená na steak
Momentálně nedostupné
290 Kč

BALENÍ CCA 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením plece na sucho minimálně 45 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

Nahoru
Další produkty