V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
BALENÍ 1 kg
Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku.
Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a pečení. V řeznictví...
BALENÍ 1 kg.
Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a...
BALENÍ 1 kg.
Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
BALENÍ 1 kg.
Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé hovězí po burgundsku. „Prorostlejší klihovaté částí se díky...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik rostou až...
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,7 KG.
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Připravuje se ze špičky loupané plece. Maso je jemné, plnější chuti. Při grilování zůstává šťavnaté.
BALENÍ 1 kg .
Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou.
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
BALENÍ 1 kg .
Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.
BALENÍ CCA 1,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný vepřový bok s česnekem je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
BALENÍ 6 PORCÍ, 1 Kg VE VAKUU. Hmotnost pevného obsahu 0,75 Kg
Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...
PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %.
Klasická steaková partie a sestra Ribeye - stařená nízká roštěná!
Najdete ji v oblasti beder. Je to jemně mramorovaný...
BALENÍ 1 kg .
Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso...
BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...