BALENÍ 1 kg .
Vinná klobása je tradiční součástí vánočního menu. Její stočený tvar má připomínat slunce, je tedy oslavou slunovratu. „Pekaři mají na Vánoce vánočku, my...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Párky vyrábíme pouze ze 100% hovězího masa a loje. Plníme je do skopových střívek, aby na skusu krásně křupaly.
Doma vložte párek do vroucí...
BALENÍ 1 kg.
Do jaternic patří libovější maso než do jelit a nepřidává se k němu krev. Směs (maso, plíce, slezina, syrová játra) se míchá s žemlí – ta...
BALENÍ 1kg.
Do jelit se mele tučnější maso, protože krev, která se do nich přidává, ho dokáže „pojmout“. Koření se podobně jako jitrnice, bonusem je drcený...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Náš párek, vyrobený z hovězího masa a libového i tučného vepřového masa. Receptura je inspirována původní německou recepturou z roku...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Jedná se o pikantní párek s výraznou chutí po pálivé paprice.
PŘÍPRAVA: Jemně namleté maso se vymíchá s kořením a pak se přidá nahrubo semletá...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Jde o šťavnatou klobásu s výraznou chutí hovězího masa a papriky. Středně namleté hovězí maso s vymíchá s kořením. Naráží se do přírodních...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Další z našich párků. Je zde vyšší podíl libového vepřového masa. Plníme je do tenčích skopových střívek. Následně se pozvolna udí do světlé barvy.
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Šťavnatá klobása s výraznou chutí po paprice a česneku.
Vyrábíme ji z vepřového a hovězího. Jemně namleté maso vymícháme s kořením a...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Vuřt se vyrábí z hovězího masa z Čestru a plní se do hovězích střívek. Najdete zde kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem, česnekem,...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Špekáčky vyrábíme z kombinace vepřového a hovězího masa. Plníme je do přírodních hovězích střívek. Mají baculatý tvar, jednotlivé špekáčky jsou...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS).
Krásně voňavá, tři týdny sušená papriková klobása chutná nejlépe jemně nakrájená k vínu nebo pivu. Vychutnejte tence nakrájené a nemusíte loupat.
BALENÍ 500 g (3 PLÁTKY).
Tady najdou uplatnění všechny části prasete, které obsahují kolagen – kůže i vepřové nožičky. Tlačenka díky nim získá tuhou rosolovitou...