Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
LÁHEV 0,5 L.
NAVRÁTILOVA SLIVOVICA pochází ze Zlína z rodinné pálenice, která je v provozu od roku 1922. Již pátá generace synů a jejich rodiny pálí švestky v původní...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
LÁHEV 0,5 L.
Archivní destilát Žufánek stařený v dubovém sudu. Jedná se speciálním způsobem připravený ovocný destilát z hrušek odrůdy Williams, který ...
BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik rostou až 70 dnů,...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
BALENÍ 130 g .
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a...
Hmotnost 480g
Tato miso omáčka k nám doputovala až z Japonska. Tradice konzumace masa s touto omáčkou se předává po generace. Doporučujeme podávat k japonskému Wagyu...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Svíčková (tenderloin, filet mignon) je...
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,8 KG.
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Naše čerstvá salsiccia z čestru je varianta z hovězího masa...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
LAHEV 500 ml .
Je možné jej použít do teploty 120°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální na dušení, marinování, pečení, ale i do pomazánek. Skvělý do...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...
BALENÍ 500 g (CCA 12 KS).
Grilovací klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Grilovací klobásu vyrábíme u nás v Amase podle našeho receptu s...
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a...
PORCUJEME PO 200 g . S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Bryndáček je nízký sval na pupku a v...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Typické...