GRILOVÁNÍ

32 položek celkem
nasemaso eshop dubenII fr (1 of 7)
Momentálně nedostupné
1 510 Kč

PORCUJEME PO 700 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
1 230 Kč

  PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 %  Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
990 Kč

PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
758 Kč

BALENÍ 1 KG Připravuje se z ní vyhlášený tafelspitz i delikátní steaky.  Hodí se na vaření, rožnění a grilování. Ideální je pozvolně vařená v hovězím vývaru se...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
556 Kč

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 % Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření steakových...

burger stařený
Momentálně nedostupné
488 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G) Vytvarovaná porce na hamburger ze stařeného masa z čestru, kterou můžete hodit na gril. Výrazná chuť  50 dnů stařeného...

eshop nasemaso duben fr (10 of 25)
Skladem (7 ks)
468 Kč

BALENÍ 1 KG Krkovice je díky výraznějšímu podílu tuku ideální na grilování i pečení. „ V Amase necháváme vepřové maso týden odležet. Díky tomu zkřehne a můžeme ho...

nasemaso eshop dubenII fr (4 of 7)
370 Kč

JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 KG.  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik  rostou...

burger
Skladem (33 ks)
330 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G) Vytvarovaná porce na hamburger z hovězího masa z čestru, kterou můžete rovnou hodit na gril. Dejte ji do housky s hořčicí, kyselou okurkou a...

Vysoká roštěná bez kosti na steak
315 Kč

PORCUJEME  PO 300 G S ODCHYLKOU 10 % Hovězí Čestr stařený 50 dnů. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

svíčková
Skladem (11 ks)
310 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 % Steak pro princezny – tak mu říká mistr řezník František Kšána z Našeho masa. Svíčková má totiž jemné vlákno, křehkou...

Vepřový bok na steak bez kosti
285 Kč

BALENÍ 1 KG.  Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.     

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Momentálně nedostupné
250 Kč

BALENÍ CCA 200 G   Stařením plece na sucho minimálně 50 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

Salsiccia z hovězího masa
225 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčíme na jednotlivé klobásky. Jde o...

Salsiccia z Přeštíka
219 Kč

BALENÍ 0,5 KG (CCA 6 KS).   Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčíme na jednotlivé...

Vepřová plec na steak
213 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 G) Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...

Malý Ořech na steaky
Skladem (14 ks)
194 Kč

PORCUJEME PO 250 G S ODCHYLKOU 10 % Nejkřehčí  a nejšťavnatější kousek kýty, někdy také nazývaný srdce kýty. Je to ideální maso na steaky, skvělý je pečený v celku...

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Momentálně nedostupné
188 Kč

PORCUJEME A BALÍME PO 300 G S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

eshop nasemaso duben fr (17 of 25)
158 Kč

BALENÍ 500 G (CCA 4 KS).  Jemně namleté maso se vymíchá s kořením a poté se přidají nahrubo namleté kousky vepřového masa. Plní se do vepřových střívek a středně se...

podplečí
155 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 30 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu...

veverka
Skladem (10 ks)
152 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 % Veverku grilujte v celku – v Našem mase vám spojovací blánu odstraní a maso bude připravené na steak. Krájejte vždy...

pupek bryndáček
151 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Lehce prorostlý sval z pupku mramorovaný tukem. Nejlepší je grilovaný vcelku. Maso je velmi šťavnaté.

nasemaso eshop dubenII fr (3 of 7)
149 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,5 KG.  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...

žebro na steaky
149 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Maso zraje ve vakuu minimálně 30 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování...

eshop nasemaso duben fr (16 of 25)
Skladem (5 ks)
148 Kč

BALENÍ 500 G (CCA 5 KS) Vuřt se vyrábí z hovězího masa z Čestru a plní se do hovězích střívek . Najdete zde kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem,...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
144 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 30 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

pupek zrcátko
143 Kč

PORCUJEME  PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Libový sval z pupku. Nejlepší je grilovaný vcelku a poté nakrájený na proužky. Maso má plnou chuť.  

Krční filet na steak
Momentálně nedostupné
140 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 % Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

eshop nasemaso duben fr (12 of 25)
137 Kč

PORCUJEME PO 300 G S ODCHYLKOU 10 % Vepřová kotleta má hodně společného s nízkým, ale i vysokým roštěncem z hovězího – jde o obdobný sval ze zad, který začíná u lopatek...

Oponka
Momentálně nedostupné
131 Kč

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 % Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

eshop nasemaso duben fr (15 of 25)
Skladem (85 ks)
123 Kč

BALENÍ 500 G (CCA 5 KS) Špekáček obsahuje kombinaci vepřového a hovězího masa. A k tomu kousky špeku – právě po nich se totiž jmenuje. „Dřív se špekáčkům říkalo...

nasemaso eshop dubenII fr (2 of 7)
108 Kč

V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,5 KG.  Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu...