O NAŠEM MASE

V našem e-obchodě koupíte stejné zboží jako v řeznictví Naše masočeské hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštických prasat, uzeniny z našeho masa vyrobené tradičními metodami a další sortiment z restaurací Ambiente.

Veškeré maso pochází z českých chovů. S dodavateli se osobně známe, dohlížíme na porážku zvířat, maso si sami bouráme a necháváme vyzrát. Naše hovězí maso je díky dokrmování mramorované tukem a hodí se ke staření. Nabízíme ho v různých stupních zrání.

Uzeniny si vyrábíme sami z našeho masa, vycházíme přitom z tradičních receptur; nepoužíváme zbytečné přídatné látky.

Vepřové maso je odleželé; hovězí vám nabízíme v různých stupních zrání:

Suché zrání neboli staření - staříme celé čtvrtě, hřbety s kostí a vysoká žebra s kostí. Maso zraje suchou cestou 40 až 60 dnů, visí nebo leží na roštech a není nijak zabaleno. Vybíráme jen kusy, které mají dostatečné tukové krytí. Tuk na povrchu maso izoluje a učiní je téměř sterilním.

Mokré zrání ve vakuu - jednotlivé partie jsou vakuovány a zrají při konstantně nízké teplotě po dobu 14 až 30 dnů. Doba zrání je u každé části masa jiná.

Odležení - celé čtvrti necháváme viset po dobu 7 až 14 dnů nebo jednotlivé části leží ve vakuu při konstantně nízké teplotě; ta je u každé části masa jiná.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení