BALENÍ 1 kg
Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...