VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA

14 položek celkem
eshop nasemaso duben fr (12 of 25)
96 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně...

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Skladem (4 ks)
195 Kč

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

pečeně
Skladem (20 ks)
133 Kč

PORCUJEME  PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...

plec
Skladem (21 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg . Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...

vepřová
Momentálně nedostupné
225 Kč

BALENÍ 0,5 g (CCA 6 KS).   Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé...

uzená žebra
Skladem (19 ks)
200 Kč

BALENÍ 1 kg .  Na uzenou polévku, zelňačku a šunkofleky.    

vepřová játra
Momentálně nedostupné
280 Kč

BALENÍ 1 kg . Hodí se na játrovou zavářku nebo opečená se slaninou a cibulí.      

eshop nasemaso duben fr (10 of 25)
Skladem (17 ks)
500 Kč

BALENÍ 1 kg . Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká. Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům. Krájejte na...

eshop nasemaso duben fr (11 of 25)
550 Kč

BALENÍ 1 kg .  Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...

plec na steak
240 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ). Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...

koleno přední
72 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.      Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se...

koleno zadní
192 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.  Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...

vepřov bok bez kosti
320 Kč

BALENÍ 1 kg . DODÁVÁME VCELKU.  Vhodný na pečení, skvělý na grilování. Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.   ...

bůček 1
280 Kč

BALENÍ 1 kg .  Vhodný na pečení v celku nebo krájený na kostky s česnekem.