VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA

16 položek celkem
eshop nasemaso duben fr (12 of 25)
92 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Vepřová kotleta má hodně společného s nízkým, ale i vysokým roštěncem z hovězího – jde o obdobný sval ze zad, který začíná...

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Skladem (6 ks)
188 Kč

PORCUJEME A BALÍME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

pečeně
Skladem (5 ks)
124 Kč

PORCUJEME  PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...

plec
Skladem (5 ks)
375 Kč

BALENÍ 1 kg . Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...

škvarky
45 Kč

BALENÍ 200 g .  Přeštické škvarky si v Našem mase děláme několikrát do týdne.

vepřová
219 Kč

BALENÍ 0,5 g (CCA 6 KS).   Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčíme na jednotlivé...

uzená žebra
Momentálně nedostupné
155 Kč

BALENÍ 1 kg .  Na uzenou polévku, zelňačku a šunkofleky.    

Vepřová játra
Momentálně nedostupné
195 Kč

BALENÍ 1 kg . Hodí se na játrovou zavářku nebo opečená se slaninou a cibulí.      

eshop nasemaso duben fr (10 of 25)
Skladem (14 ks)
468 Kč

BALENÍ 1 kg . Krkovice je díky výraznějšímu podílu tuku ideální na grilování i pečení. „ V Amase necháváme vepřové maso týden odležet. Díky tomu zkřehne a můžeme ho...

eshop nasemaso duben fr (11 of 25)
505 Kč

BALENÍ 1 kg .  Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...

Vepřová líčka k dušení
Momentálně nedostupné
228 Kč

BALENÍ 0,5 kg . Malý sval z tváří zvířete. Stejně jako kližka jsou líčka prorostlá kolagenem, nicméně maso je podstatně křehčí. Ideální na dušení.   ...

plec na steak
213 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ). Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...

koleno přední
68 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.      Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se...

koleno zadní
174 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.  Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...

vepřov bok bez kosti
285 Kč

BALENÍ 1 kg . DODÁVÁME VCELKU. Vhodný na pečení, skvělý na grilování. Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.     

bůček 1
235 Kč

BALENÍ 1 kg .  Vhodný na pečení v celku nebo krájený na kostky s česnekem.