VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA

19 položek celkem
boloňské ragú
325 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Směs mletého masa, s kořenovou zeleninou a červeným vínem, dušené několik hodin Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené...

koleno na pivu
375 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vepřové koleno z přeštického prasete pečeme přes noc na černém pivě se silnou tmavou omáčka. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do...

eshop nasemaso duben fr (12 of 25)
96 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně...

Loupaná plec na rajčatech
600 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Plec pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte...

trhaný čestr
550 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU.   Hovězí maso plemene Čestr  pečeme se zeleninou a s kořením celou noc. Maso následně natrháme. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

PŘEŠTÍK
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a smícháme s naší barbecue omáčkou....

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Panenka
Momentálně nedostupné
195 Kč

CELÁ PANENKA MÁ PŘIBLIŽNĚ 300G. Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

pečeně
Pečeně bez kosti
Momentálně nedostupné
133 Kč

PORCUJEME  PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...

plec
Plec z Přeštíka
Skladem (9 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg . Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...

škvarky
Přeštické škvarky
Momentálně nedostupné
64 Kč

BALENÍ 200 g .  Přeštické škvarky si v Našem mase děláme několikrát do týdne.

vepřová
225 Kč

BALENÍ 0,5 g (CCA 6 KS).   Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé...

eshop nasemaso duben fr (10 of 25)
Vepřová krkovice
Momentálně nedostupné
500 Kč

BALENÍ 1 kg . Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká. Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům. Krájejte na...

eshop nasemaso duben fr (11 of 25)
550 Kč

BALENÍ 1 kg .  Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...

VEPŘOVÁ LÍČKA NA PAPRICE
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Líčka pečeme přes noc s pečenou paprikou, na kořenové zelenině a bílém víně. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

plec na steak
Vepřová plec na steak
Momentálně nedostupné
240 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ). Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...

koleno přední
96 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.      Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se...

koleno zadní
192 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.  Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...

vepřov bok bez kosti
Vepřový bok bez kosti
Momentálně nedostupné
320 Kč

BALENÍ 1 kg . DODÁVÁME VCELKU.  Vhodný na pečení, skvělý na grilování. Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.   ...

bůček 1
Vepřový bok s kostí bez kůže
Momentálně nedostupné
280 Kč

BALENÍ 1 kg .  Vhodný na pečení v celku nebo krájený na kostky s česnekem.