PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...
BALENÍ 0,5 g (CCA 6 KS).
Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé...
BALENÍ 1 kg .
Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...