BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Jedná se o pikantní párek s výraznou chutí po pálivé paprice.
PŘÍPRAVA: Jemně namleté maso se vymíchá s kořením a pak se přidá nahrubo semletá...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Specialita českých řezníků je vyrobená ze směsi hovězího masa z čestru a...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Párky vyrábíme pouze ze 100% hovězího masa a loje. Plníme je do skopových střívek, aby na skusu krásně křupaly.
Doma vložte párek do vroucí...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V pastrami vyniká přirozená chuť hovězího masa. Maso je lehce mramorované a dostatek tuku je i na povrchu. Doporučujeme nakrájet na tenké...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Jde o šťavnatou klobásu s výraznou chutí hovězího masa a papriky. Středně namleté hovězí maso s vymíchá s kořením. Naráží se do přírodních...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Vuřt se vyrábí z hovězího masa z Čestru a plní se do hovězích střívek. Najdete zde kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem, česnekem,...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
V Amase znají osvědčený recept na uzeninu z hovězí kulaté plece neboli falešné svíčkové. Libový sval řezníci nakládají na tři týdny do soli a...
BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU.
Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Náš párek, vyrobený z hovězího masa a libového i tučného vepřového masa. Receptura je inspirována původní německou recepturou z roku...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Mezi sušené hovězí speciality z Amasa patří nízká roštěná, která se nechá tři týdny uležet v soli, potře se červeným vínem a nakonec se...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřová pečeně se v Amase suší i s tukovým krytím, protože ji dodává nezaměnitelnou jemnou strukturu. Kus masa se na tři...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Příprava slaniny vychází z originální anglické receptury na English bacon, v , Amase pozměnili její chuť i výrobní postup. Pečeně vzniká z...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vykostěná vepřová plec se naloží do mořské soli a směsi koření, ve které udávají chuť muškátový oříšek a bílý pepř. Po třech týdnech se...
1 KS CCA 10 kg .
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik týdnů naložíme do...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Šťavnatá klobása s výraznou chutí po paprice a česneku.
Vyrábíme ji z vepřového a hovězího. Jemně namleté maso vymícháme s kořením a...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg.
Vyrábíme ho z hovězího masa a...
BALENÍ 150 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 370 g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Vyrábíme ho z vepřového a...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Turistický salám vyrábíme z vepřového...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené jehněčí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
„Anglickou slaninu vyrábíme z vepřových boků bez kosti. Nejdřív je nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Je lehce uzený a má jemnou chuť. Hodí se k pečením z hovězího masa.
Připravujeme je u nás tak, že nasucho nasolené kusy špeků se...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Delikátní hovězí špek je vyrobený z hovězího loje jalovice nebo vola plemene Čestr. Má jemnou máslovou chuť. Hodí se k pečením z hovězího...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Špekáčky vyrábíme z kombinace vepřového z Přeštíka a hovězího masa z Čestru. Plníme je do přírodních hovězích střívek. Mají baculatý tvar,...
BALENÍ 250 g ( PRODÁVÁME KRÁJENÉ ).
Maso z kýty z přeštického prasete se na několik týdnů naloží do slaného láku, opláchne se v teplé vodě a pozvolna se dlouze...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V hovězí šunce vyniká přirozená chuť hovězího masa. Je libovější variantou Pastrami. Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na...