BALENÍ 200 g.
Naše Andula je pořádně ostrá holka původem z Kalábrie (říká se jí tam ’Nduja), kde se s ní poprvé setkal Vojta Kalášek z Amasa a následně přivedl k životu...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Jedná se o pikantní párek s výraznou chutí po pálivé paprice.
PŘÍPRAVA: Jemně namleté maso se vymíchá s kořením a pak se přidá nahrubo semletá...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Specialita českých řezníků je vyrobená ze směsi hovězího...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Párky vyrábíme pouze ze 100% hovězího masa a loje. Plníme je do skopových střívek, aby na skusu krásně křupaly.
Doma vložte párek do vroucí...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V pastrami vyniká přirozená chuť hovězího masa. Maso je lehce mramorované a dostatek tuku je i na povrchu. Doporučujeme nakrájet na...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Jde o šťavnatou klobásu s výraznou chutí hovězího masa a papriky. Středně namleté hovězí maso s vymíchá s kořením. Naráží se do přírodních...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Vyrábíme ho z hovězího masa a narážíme do přírodního...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Vuřt se vyrábí z hovězího masa z Čestru a plní se do hovězích střívek. Najdete zde kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem, česnekem,...
BALENÍ 140 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 400 g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Poctivý fermentovaný salám provoněný...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Lehce zauzená krkovice z přeštických vepřů. Velmi chutná je za studena,...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
V Amase znají osvědčený recept na uzeninu z hovězí kulaté plece neboli falešné svíčkové. Libový sval řezníci nakládají na tři týdny do soli...
BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU.
Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které...
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Náš párek, vyrobený z hovězího masa a libového i tučného vepřového masa. Receptura je inspirována původní německou recepturou z roku...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Mezi sušené hovězí speciality z Amasa patří nízká roštěná, která se nechá tři týdny uležet v soli, potře se červeným vínem a nakonec se...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřová pečeně se v Amase suší i s tukovým krytím, protože ji dodává nezaměnitelnou jemnou strukturu. Kus masa se na tři...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Příprava slaniny vychází z originální anglické receptury na English bacon, v , Amase pozměnili její chuť i výrobní postup. Pečeně vzniká z...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vykostěná vepřová plec se naloží do mořské soli a směsi koření, ve které udávají chuť muškátový oříšek a bílý pepř. Po třech týdnech se...
1 KS CCA 10 kg .
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik týdnů naložíme do...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Šťavnatá klobása s výraznou chutí po paprice a česneku.
Vyrábíme ji z vepřového a hovězího. Jemně namleté maso vymícháme s kořením a...
BALENÍ 150 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 370 g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Vyrábíme ho z vepřového a...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Turistický salám vyrábíme z...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
„Anglickou slaninu vyrábíme z vepřových boků bez kosti. Nejdřív je nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Je lehce uzený a má jemnou chuť. Hodí se k pečením z hovězího masa.
Připravujeme je u nás tak, že nasucho nasolené kusy špeků se...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Delikátní hovězí špek je vyrobený z hovězího loje jalovice nebo vola plemene Čestr. Má jemnou máslovou chuť. Hodí se k pečením z hovězího...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Špekáčky vyrábíme z kombinace vepřového z Přeštíka a hovězího masa z Čestru. Plníme je do přírodních hovězích střívek. Mají baculatý tvar,...
BALENÍ 250 g ( PRODÁVÁME KRÁJENÉ ).
Maso z kýty z přeštického prasete se na několik týdnů naloží do slaného láku, opláchne se v teplé vodě a pozvolna se dlouze...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V hovězí šunce vyniká přirozená chuť hovězího masa. Je libovější variantou Pastrami. Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na...