BALENÍ 1 kg
Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Malý ořech / Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut) z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Malý ořech (malá květová...
BALENÍ 0,8 kg - 1 kg
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený,...
BALENÍ 1 kg
Velký ořech / Sirloin Tip, Knuckle (Peeled) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Velký kus masa ideální na pečení...