Hamburger ze stařeného čestru
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.
Masný polotovar.
Neobsahuje přidanou sůl
Obsah tuku: do 30 % hmot.
Složení: hovězí stařené maso 90 %, hovězí lůj 10 %, slunečnicový olej
Vyrobeno z masa českého strakatého skotu.
Určeno k tepelné úpravě.
Staření masa
Suché zrání, kterému jsme dali v Amase název staření, označuje proces zrání masa z jalovic a volů na kosti za přesně stanovených podmínek (řízená teplota, vlhkost a proudění vzduchu). Maso se do ničeho nebalí, nechává se nekryté viset na hácích nebo je v dostatečných rozestupech uložené v regálech či ve visu. Po 50 dnech ztratí na váze, povrch hodně seschne a maso vypadá jako staré, odtud termín staření. Výsledkem nepřetržité péče a kontroly je křehké, měkčí maso výrazné a intenzivní chuti.
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOVĚZÍ Z ČESTRU |
---|---|
Hmotnost: | 0.72 kg |
Dostupnost: | pondělí,úterý,středa |
jak připravit burger na gril
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.