Hrudí na omáčky

350 Kč 350 Kč / 1 kg
Skladem (11 kg)

BALENÍ 1 kg.


Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a dušení. Výborné je pečené v troubě pod poklicí pouze s bylinkami a šalotkou. Hodí se i na vaření. Z jeho středové části připravujeme pastrami. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Odleženo ve vakuu minimálně 5 dní.
Původ Česká republika.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: