Krční filet na steak

140 Kč 700 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME PO 200 G S ODCHYLKOU 10 %


Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a šťavnatý. Přestože jde o libové maso, připravíte z něj velmi šťavnaté steaky plné chuti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

 


 

Hovězí maso výsekové.

Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 28 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.2 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: