Květová špička na tafelspitz a na steaky

790 Kč 790 Kč / 1 kg
Skladem (18 ks)

BALENÍ 1 kg .


  • Má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemný chuť se v puse krásně rozplyne.
  • Hodí se na vaření, rožnění i grilování. Nejlepší je úprava medium rare až medium.
  • Důležité je správně upravit tuk – nařežte ho a nechte vypéct. Maso postavte nastojato na pánev podobně jako kotletu. Teprve potom ho na vypečeném tuku opečte z obou stran dozlatova.
  • Zraje minimálně 30 dní ve vakuu.
  • Před zpracováním nechte minimálně hodinu odležet mimo lednici při pokojové teplotě.
  • Brazilci ji nazývají picanha, v angličtině ji hledejte pod výrazem rump cap nebo sirloin cap.

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: