Květová špička na tafelspitz a na steaky

790 Kč 790 Kč / 1 kg
Skladem (2 ks)

BALENÍ 1 kg .


Připravuje se z ní vyhlášený tafelspitz i delikátní steaky. Hodí se na vaření, rožnění a grilování. Ideální je pozvolně vařená v hovězím vývaru se zeleninou a morkovou kostí. Má jemnou chuť a vyšší tukovou vrstvu, která při úpravě dodává masu šťavnatost. Je to výborná partie na steak, maso zůstává křehké a šťavnaté.

 

V českých řeznictvích se tahle partie jmenuje květová nebo tabulová špička, v jižní Americe ji nazývají picanha, v angličtině ji hledejte pod výrazem rump cap nebo sirloin cap. „Proč květová? Protože špička je prokvetlá tukem a připomíná květ,“ říká řezník František Kšána z Našeho masa.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 28 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: