Malý Ořech na steaky

238 Kč 952 Kč / 1 kg
Skladem (16 ks)

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %


  • Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
  • Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
  • Připravte z něj delikátní carpaccio, tatarák nebo ho upečte v celku dorůžova na rostbíf.
  • Zraje ve vakuu minimálně 30 dní.
  • Svědčí mu grilování na medium rare.
  • Anglicky se mu říká rump steak.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.25 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: