Naložený roastbeef z velkého ořechu

750 Kč 750 Kč / 1 kg
Skladem (17 kg)

BALENÍ CCA 1 kg .


Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s bramborem a zeleninou je skvělý na nedělní oběd. Když vychladne, dejte si ho na chleba na pondělní svačinu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Masný polotovar, nutno tepelně upravit.
Složení: výsekové maso hovězí - velký ořech, HOŘČICE, mořská sůl, pepř, olivový olej
Vyrobeno z masa českého strakatého skotu.

Příprava:
Hodinu předem vyndejte z chladničky.
Setřete přebytečnou marinádu a na rozpálené pánvi nebo grilu ho zprudka opékejte z každé strany do tmavohněda.Trouba: předehřejte na 100°C a maso nepřikryté pečte podle velikosti. Gril: maso pečte nepřímým grilováním. 1 kg rostbífu se peče 60 minut na teplotu v jádře 55°C. Teplota v jádře je hlavním ukazatelem stupně propečení. Vyndejte z trouby nebo grilu a nechte 5 min odpočinout.
Podávejte nakrájené na tenké plátky.

 


 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: