BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (má kolem 800g), napište nám to do poznámky v objednávce.
"Uherák od Picků" je jediný výrobek, který...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Mezi sušené hovězí speciality z Amasa patří nízká roštěná, která se nechá tři týdny uležet v soli, potře se červeným vínem a nakonec se...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Turistický salám vyrábíme z vepřového...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg.
Vyrábíme ho z hovězího masa a...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
V Amase znají osvědčený recept na uzeninu z hovězí kulaté plece neboli falešné svíčkové. Libový sval řezníci nakládají na tři týdny do soli a...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Příprava slaniny vychází z originální anglické receptury na English bacon, v , Amase pozměnili její chuť i výrobní postup. Pečeně vzniká z...
BALENÍ 150 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 370 g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Vyrábíme ho z vepřového a...
BALENÍ 100G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřová pečeně se v Amase suší i s tukovým krytím, protože ji dodává nezaměnitelnou jemnou strukturu. Kus masa se na tři...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.Jemný šunkový salám položený na housku s máslem je nejlepší...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vynikající uzenina dozrává z tučného hovězího žebra , které se na tři týdny proloží solí a kořením se silnou příchutí česneku a tymiánu a...
BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU.
Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Specialita českých řezníků je vyrobená ze směsi hovězího masa z čestru a...
13002
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.