HOVĚZÍ Z ČESTRU

50 položek celkem
boloňské ragú
Boloňské ragú - polotovar
Momentálně nedostupné
325 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Směs mletého masa, s kořenovou zeleninou a červeným vínem, dušené několik hodin Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát 15-20...

burger
Hamburger
Skladem (151 balení)
346 Kč

V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...

burger stařený
Hamburger stařený
Momentálně nedostupné
475 Kč

V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...

holubička na pepří s portským vínem
600 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Holubička z Čestru, tři druhy pepře a portské víno pomalu pečené přes noc. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát 15-20...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Holubička na steaky
Skladem (18 balení)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .       Tenhle kousek moc lidí nezná, ale svou chutí dokáže neuvěřitelně překvapit! Je hustě mramorovaná a má křehkou strukturu....

na tatarák
Hovězí Čestr na tatarák
Skladem (190 balení)
450 Kč

BALENÍ 1 kg Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku. Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a pečení. V řeznictví...

kosti na polévku
Hovězí kosti na polévku
Skladem (8 balení)
55 Kč

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření. 

pavučinka I
Hovězí pavučinka na steak
Momentálně nedostupné
132 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Tukem protkaný plátek masa určený na gril. Tuk dodává masu šťavnatost a výraznou chuť.   

eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Hrudí na omáčky
Skladem (8 kg)
390 Kč

BALENÍ 1 kg. Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a...

karabáček na cibuli a rajčatech
475 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Hovězí karabáček pečeme přes noc s cibulí a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
350 Kč

BALENÍ 1 kg.  Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

kližka
Kližka
Skladem (9 kg)
330 Kč

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

kližka
Kližka na rajčatech - polotovar
Momentálně nedostupné
475 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Hovězí kližku pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte...

krřní filet
Krční filet na steak
Momentálně nedostupné
190 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

kližka
Krk na paprice - polotovar
Skladem (2 balení)
500 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Hovězí krk jsme naložili do směsi koření, s gulášovým základem a paprikou a pekli jsme celou noc. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do...

krk
Krk na ragú
Skladem (13 kg)
420 Kč

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé hovězí po burgundsku. „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

kulatá plec
Kulatá plec na dušení
Skladem (6 balení)
585 Kč

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
790 Kč

BALENÍ 1 kg  Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády! Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....

Loupaná plec na rajčatech
600 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Plec pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené...

loupaná plec
680 Kč

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

malý ořech na steak
Malý Ořech na steaky
Momentálně nedostupné
238 Kč

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část. Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí. Připravte z něj...

eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Morkové kosti
Skladem (7 kg)
85 Kč

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.

na polévku
Na polévku
Skladem (20 kg)
285 Kč

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření. 

naložený roastbeef
700 Kč

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...

hambucek zita fr (3 of 3) orez
375 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Šťavnatá porce rolovaného boku z Přeštíka, plněná anglickou slaninou, ovoněná máslem. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát...

tatarák
Náš tatarák
Skladem (193 ks)
215 Kč

BALENÍ 200 g  Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí. Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...

trhaný čestr
550 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU.   Hovězí maso plemene Čestr  pečeme se zeleninou a s kořením celou noc. Maso následně natrháme. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a...

PŘEŠTÍK
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a smícháme s naší barbecue omáčkou....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
600 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Klasická  steaková partie a sestra Ribeye - stařená nízká roštěná!  Najdete ji v oblasti beder. Je to jemně mramorovaný...

oponka
Oponka
Momentálně nedostupné
150 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

pečené stařené žebro
600 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Stařená žebra z Čestru jsme pozvolna pekli s kořením a rajčaty  celou noc. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát 15-20...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Plec stařená na steak
Momentálně nedostupné
435 Kč

BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí...

podplečí
Podplečí na steak
Skladem (2 balení)
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...

pupek bryndáček
Pupek bryndáček na steak
Skladem (7 balení)
164 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Chcete pořádně šťavnaté maso přes celý gril? Pak je bryndáček přesně pro vás! Je to nízký středně mramorovaný sval...

pupek zrcátko
Pupek zrcátko na steak
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás! Je to oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak...

hovězí
Salsiccia hovězí stařená
Momentálně nedostupné
340 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...

Nahoru
Další produkty