HOVĚZÍ Z ČESTRU

40 položek celkem
burger
Skladem (207 ks)
346 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby...

burger stařený
Skladem (97 ks)
475 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .       Maso má trojúhelníkový tvar, takže připomíná holubí křídlo. Je hustě mramorovaná, má křehkou strukturu,...

na tatarák
450 Kč

BALENÍ 1 kg Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku. Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a...

osso buco
Momentálně nedostupné
590 Kč

BALENÍ 1 kg .  Hovězí z Čestru odleželé ve vakuu. Hodí se na pomalé vaření na víně či na kořenové zelenině.  

kosti na polévku
55 Kč

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření.  

Hovězí oháňka na silnou polévku
168 Kč

BALENÍ 500 g. Nabízí šťavnaté, chuťově výrazné a měkké maso. Má krátká svalová vlákna a spoustu kolagenu. Hodí se na polévku i na pečení.

pavučinka I
Momentálně nedostupné
132 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Tukem protkaný plátek masa určený na gril. Tuk dodává masu šťavnatost a výraznou chuť.   

eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Skladem (3 ks)
390 Kč

BALENÍ 1 kg. Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a dušení. Výborné je...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
350 Kč

BALENÍ 1 kg. Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

kližka
Skladem (7 ks)
330 Kč

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

krřní filet
190 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

krk
Skladem (11 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé  hovězí po burgundsku . „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

kulatá plec
585 Kč

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
790 Kč

BALENÍ 1 kg . Má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemný chuť se v puse krásně rozplyne. Hodí se na vaření, rožnění i grilování. Nejlepší...

loupaná plec
680 Kč

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

malý ořech na steak
238 Kč

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část. Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí....

eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Skladem (1 ks)
85 Kč

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s...

na polévku
Skladem (10 ks)
285 Kč

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření.  

naložený roastbeef
700 Kč

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence...

tatarák
Skladem (315 ks)
215 Kč

BALENÍ 200 g  Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí. Podáváme se dvěma krajíci chleba...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
600 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření...

nízké žebro
320 Kč

BALENÍ 1 kg . Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...

oponka
Momentálně nedostupné
150 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
290 Kč

BALENÍ CCA 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením plece na sucho minimálně 50 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

podplečí
Momentálně nedostupné
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 30 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu...

pupek bryndáček
164 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Lehce prorostlý sval z pupku mramorovaný tukem. Nejlepší je grilovaný vcelku. Maso je velmi šťavnaté.

pupek zrcátko
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Název jsme si vymysleli sami. Lesklý oválný sval totiž připomíná zrcátko. Je libovější a jako typický steak z...

hovězí
240 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...

svíčková
Skladem (48 ks)
330 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“ Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné...

sádlo
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.    

ptáček
Skladem (46 ks)
125 Kč

BALENÍ 1 KS.  S láskou naklepaný plátek libového zadního z Čestru, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.    

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
1 260 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou....

nasemaso eshop dubenII fr (1 of 7)
Momentálně nedostupné
1 470 Kč

PORCUJEME PO 700 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 30 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

kýta velký ořech
430 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

Nahoru
Další produkty