HOVĚZÍ Z ČESTRU

40 položek celkem
burger
Skladem (176 ks)
330 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger z hovězího masa z čestru, kterou můžete rovnou hodit na gril. Dejte ji do housky s hořčicí, kyselou okurkou...

burger stařený
Skladem (45 ks)
488 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Vytvarovaná porce na hamburger ze stařeného masa z čestru, kterou můžete hodit na gril. Výrazná chuť  50 dnů stařeného...

na tatarák
395 Kč

BALENÍ 1 kg . Naše maso na tatarák pochází z vrchního nebo spodního šálu. Jsou to dva libové svaly z hovězí kýty. Jde o jemné maso plné chuti. Při přípravě dbejte na to, aby...

osso buco
Momentálně nedostupné
548 Kč

BALENÍ 1 kg .  Hovězí z Čestru odleželé ve vakuu. Hodí se na pomalé vaření na víně či na kořenové zelenině.  

kosti na polévku
45 Kč

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření.  

Hovězí líčka k dušení na víně
193 Kč

BALENÍ 0,5 kg. Hovězí Čestr odleželé ve vakuu. Hodí se k pozvolnému dušení na zelenině a víně. Maso je bohatě protkané kolagenem, díky čemuž má silnou výraznou chuť. Je...

Hovězí oháňka na silnou polévku
146 Kč

BALENÍ 500 g. Nabízí šťavnaté, chuťově výrazné a měkké maso. Má krátká svalová vlákna a spoustu kolagenu. Hodí se na polévku i na pečení.

eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Skladem (8 ks)
385 Kč

BALENÍ 1 kg. Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a dušení. Výborné je...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
305 Kč

BALENÍ 1 kg. Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

kližka
Skladem (7 ks)
295 Kč

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

Krční filet na steak
Momentálně nedostupné
140 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

krk
Skladem (6 ks)
395 Kč

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé  hovězí po burgundsku . „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

kulatá plec
552 Kč

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
758 Kč

BALENÍ 1 kg . Připravuje se z ní vyhlášený tafelspitz i delikátní steaky.  Hodí se na vaření, rožnění a grilování. Ideální je pozvolně vařená v hovězím...

loupaná plec
468 Kč

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

Malý Ořech na steaky
194 Kč

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Nejkřehčí  a nejšťavnatější kousek kýty, někdy také nazývaný srdce kýty. Je to ideální maso na steaky, skvělý je pečený v celku...

eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Skladem (3 ks)
78 Kč

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s...

na polévku
Skladem (10 ks)
255 Kč

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření.  

naložený roastbeef
645 Kč

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence...

tatarák
Skladem (381 ks)
195 Kč

BALENÍ 200 g  porce ochuceného masa určeného k okamžité spotřebě. V balíčku jsou dva krajíčky chleba na topinky a stroužek česneku.  

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
556 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření...

nízké žebro
288 Kč

BALENÍ 1 kg . Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...

oponka
Skladem (15 ks)
131 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Momentálně nedostupné
250 Kč

BALENÍ CCA 200 g .   Stařením plece na sucho minimálně 50 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

pupek bryndáček
Momentálně nedostupné
151 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Lehce prorostlý sval z pupku mramorovaný tukem. Nejlepší je grilovaný vcelku. Maso je velmi šťavnaté.

pupek zrcátko
Momentálně nedostupné
143 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Libový sval z pupku. Nejlepší je grilovaný vcelku a poté nakrájený na proužky. Maso má plnou chuť.  

hovězí
225 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčíme na jednotlivé klobásky. Jde o...

podplečí
Momentálně nedostupné
155 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 30 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu...

svíčková
Skladem (10 ks)
310 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Steak pro princezny – tak mu říká mistr řezník František Kšána z Našeho masa. Svíčková má totiž jemné vlákno, křehkou...

sádlo
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.    

Španělský ptáček
105 Kč

BALENÍ 1 KS.  S láskou naklepaný plátek libového zadního z Čestru, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.    

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
1 230 Kč

  PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou...

nasemaso eshop dubenII fr (1 of 7)
Momentálně nedostupné
1 510 Kč

PORCUJEME PO 700 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

Váleček na pečeni
Momentálně nedostupné
415 Kč

BALENÍ 1 kg . Dlouhý kulatý sval, často chybně nazývaný falešná svíčková. Maso je libové, proto ho doporučujeme péct prošpikované slaninou.     

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
144 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 30 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

kýta velký ořech
415 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

Nahoru
Další produkty