HOVĚZÍ Z ČESTRU

45 položek celkem
boloňské ragů
Boloňské ragú - hotové jídlo
Momentálně nedostupné
650 Kč / balení

BALENÍ 4 PORCE . VE VAKUU. Směs mletého masa, s kořenovou zeleninou a červeným vínem, dušené několik hodin. Porce pro celou rodinu. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a...

65589
burger
Hamburger
Skladem (74 balení)
360 Kč / balení

V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...

13037
burger stařený
Hamburger stařený
Momentálně nedostupné
518 Kč / balení

V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...

01230
nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Holubička na steaky
Skladem (20 balení)
170 Kč / balení

PORCUJEME  PO 200 g .       Tenhle kousek moc lidí nezná, ale svou chutí dokáže neuvěřitelně překvapit! Je hustě mramorovaná a má křehkou strukturu....

01265
na tatarák
Hovězí Čestr na tatarák
Skladem (183 balení)
450 Kč / balení

BALENÍ 1 kg Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku. Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a pečení. V řeznictví...

01035
kosti na polévku
Hovězí kosti na polévku
Skladem (10 balení)
55 Kč / balení

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření. 

01122
eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Hrudí na omáčky
Skladem (10 kg)
390 Kč / kg

BALENÍ 1 kg. Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení a...

11001
nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
350 Kč / kg

BALENÍ 1 kg.  Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

11002
kližka
Kližka
Skladem (5 kg)
330 Kč / kg

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

11003
krřní filet
Krční filet na steak
Skladem (18 balení)
190 Kč / balení

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

01114
hovězí krk na paprice
Krk na paprice - hotové jídlo
Momentálně nedostupné
850 Kč / balení

BALENÍ 4 PORCE . VE VAKUU. Hovězí krk jsme naložili do směsi koření, s gulášovým základem a paprikou a pekli jsme celou noc. Balíček obsahuje maso a omáčku. Porce pro celou...

65595
krk
Krk na ragú
Skladem (12 kg)
500 Kč / kg

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé hovězí po burgundsku. „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

11004
kulatá plec
Kulatá plec na dušení
Skladem (7 balení)
585 Kč / balení

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

11006
nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
850 Kč / kg

BALENÍ 1 kg  Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády! Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....

01315
loupaná plec na víně
1 000 Kč / balení

BALENÍ 4 PORCE . VE VAKUU. Plec pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Porce pro celou rodinu. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

65591
loupaná plec na steaky
Loupaná plec na steaky
Skladem (17 balení)
170 Kč / balení

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Připravuje se ze špičky loupané plece. Maso je jemné, plnější chuti. Při grilování zůstává šťavnaté. 

01324
loupaná plec
680 Kč / ks

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

01424
malý ořech na steak
Malý Ořech na steaky
Skladem (17 balení)
218 Kč / balení

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část. Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí. Připravte z něj...

01117
eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Morkové kosti
Skladem (5 kg)
85 Kč / kg

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.

01057
na polévku
Na polévku
Skladem (19 kg)
285 Kč / kg

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření. 

65364
polotovar kulatá plec
660 Kč / kg

BALENÍ CCA  1,5 kg . Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....

65611
Polotovar hovězí krk
470 Kč / kg

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...

65609
naložený roastbeef
700 Kč / kg

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...

70705
tatarák
Náš tatarák
Skladem (60 ks)
230 Kč / ks

BALENÍ 200 g  Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí. Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...

65327
trhaný čestr
750 Kč / balení

BALENÍ 6 PORCÍ . VE VAKUU.   Hovězí maso plemene Čestr  pečeme se zeleninou a s kořením celou noc. Maso následně natrháme. Porce pro celou rodinu. Vložte...

65600
trhaný přeštík
750 Kč / balení

BALENÍ 6 PORCÍ . VE VAKUU. Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a smícháme s naší barbecue...

65599
vysoká roštěná bez kosti
330 Kč / balení

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

01103
nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
680 Kč / balení

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Klasická  steaková partie a sestra Ribeye - stařená nízká roštěná!  Najdete ji v oblasti beder. Je to jemně mramorovaný...

01277
oponka
Oponka
Momentálně nedostupné
150 Kč / balení

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

01125
nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Plec stařená na steak
Skladem (10 balení)
435 Kč / balení

BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí...

01824
podplečí
Podplečí na steak
Skladem (13 balení)
170 Kč / balení

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...

01160
pupek bryndáček
Pupek bryndáček na steak
Skladem (10 balení)
170 Kč / balení

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Chcete pořádně šťavnaté maso přes celý gril? Pak je bryndáček přesně pro vás! Je to nízký středně mramorovaný sval...

01132
pupek zrcátko
Pupek zrcátko na steak
Skladem (17 balení)
158 Kč / balení

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás! Je to oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak...

01131
hovězí
Salsiccia z hovězího masa
Momentálně nedostupné
275 Kč / balení

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...

65045
svíčková
Svíčková
Skladem (14 balení)
350 Kč / balení

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“ Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné mramorování –...

01133
sádlo
Škvařený hovězí lůj
Skladem (10 balení)
48 Kč / balení

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.   

13034
Nahoru
Další produkty