HOVĚZÍ Z ČESTRU

40 položek celkem
burger
Skladem (133 ks)
346 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 g ). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby...

burger stařený
Momentálně nedostupné
475 Kč

BALENÍ 4 KS (1 KS CCA 180 G). Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril. Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .       Maso má trojúhelníkový tvar, takže připomíná holubí křídlo. Je hustě mramorovaná, má křehkou strukturu,...

na tatarák
450 Kč

BALENÍ 1 kg Libové a perfektně odblaněné maso ze zadní kýty. Má pouze přirozený obsah intramaskulárního tuku. Hodí se i do omáček, na dlouhé dušení a...

osso buco
Momentálně nedostupné
590 Kč

BALENÍ 1 kg .  Hovězí z Čestru odleželé ve vakuu 5 dní. Hodí se na pomalé vaření na víně či na kořenové zelenině.  

kosti na polévku
55 Kč

BALENÍ 1 kg .  Pro přípravu vývaru. Přidejte nízké žebro nebo pupek, kořenovou zeleninu a divoké koření.  

Hovězí oháňka na silnou polévku
168 Kč

BALENÍ 500 g. Nabízí šťavnaté, chuťově výrazné a měkké maso. Má krátká svalová vlákna a spoustu kolagenu. Hodí se na polévku i na pečení.

pavučinka I
Momentálně nedostupné
132 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Tukem protkaný plátek masa určený na gril. Tuk dodává masu šťavnatost a výraznou chuť.   

eshop nasemaso kveten I fr (17 of 22)
Skladem (17 ks)
390 Kč

BALENÍ 1 kg. Odleželé ve vakuu 8 dní.Je velmi masité s lehkým tukovým krytím. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na pečení...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (13 of 16)
350 Kč

BALENÍ 1 kg.  Tento sval je umístěn nad kližkou. Má v sobě množství kolagenu jako kližka, je ale masitější. Má úžasnou chuť. Dá se péct i dusit a vařit, Je z něj...

kližka
Skladem (10 ks)
330 Kč

BALENÍ 1 kg. Chuťově výrazné maso obsahuje vysoké množství kolagenu. Hodí se hlavně na dušení, třeba na guláš a ragú. Výborná je i pečená. 

krřní filet
Skladem (20 ks)
190 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

krk
Skladem (10 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg. Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé  hovězí po burgundsku . „Prorostlejší klihovaté částí se díky...

kulatá plec
585 Kč

BALENÍ 1,5 kg . Kulatý sval připomíná tvarem svíčkovou, proto se mu říká falešná svíčková. Výborně chutná pečená v zeleninovém základu a na smetaně. 

nasemaso eshop brezen 2019 fr (11 of 16)
790 Kč

BALENÍ 1 kg . Má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemný chuť se v puse krásně rozplyne. Hodí se na vaření, rožnění i grilování. Nejlepší...

loupaná plec
680 Kč

BALENÍ 1 kg . Sval z lopatky, kterým do dvou třetin prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na vaření. Podává se z koprovou nebo křenovou omáčkou. 

malý ořech na steak
Skladem (10 ks)
238 Kč

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 % Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část. Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí....

eshop nasemaso kveten I fr (13 of 22)
Skladem (26 ks)
85 Kč

BALENÍ 1 kg . Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s...

na polévku
Skladem (27 ks)
285 Kč

BALENÍ 1 kg . Kosti a žebro z Čestru pro přípravu silného vývaru. Přidejte kořenovou zeleninu a divoké koření.  

naložený roastbeef
700 Kč

BALENÍ CCA 1 kg . Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef  je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence...

tatarák
Skladem (271 ks)
215 Kč

BALENÍ 200 g  Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí. Podáváme se dvěma krajíci chleba...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
600 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření...

nízké žebro
320 Kč

BALENÍ 1 kg . Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...

oponka
Skladem (13 ks)
150 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Momentálně nedostupné
290 Kč

BALENÍ CCA 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením plece na sucho minimálně 45 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

podplečí
Skladem (38 ks)
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu...

pupek bryndáček
164 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Lehce prorostlý sval z pupku mramorovaný tukem. Nejlepší je grilovaný vcelku. Maso je velmi šťavnaté.

pupek zrcátko
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Název jsme si vymysleli sami. Lesklý oválný sval totiž připomíná zrcátko. Je libovější a jako typický steak z...

hovězí
240 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...

svíčková
Skladem (3 ks)
330 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“ Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné...

sádlo
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.    

ptáček
Skladem (30 ks)
125 Kč

BALENÍ 1 KS.  S láskou naklepaný plátek libového zadního z Čestru, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.    

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
Momentálně nedostupné
1 260 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou....

nasemaso eshop dubenII fr (1 of 7)
Momentálně nedostupné
1 470 Kč

PORCUJEME PO 700 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů. Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 32 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

kýta velký ořech
430 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

Nahoru
Další produkty