1 KS CCA 10 kg .
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik týdnů naložíme do...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V pastrami vyniká přirozená chuť hovězího masa. Maso je lehce mramorované a dostatek tuku je i na povrchu. Doporučujeme nakrájet na...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Na naši Pražskou šunku z přeštíka jsme náležitě hrdí!
Vyrábíme ji podle receptury z třicátých let. Celou kýtu s kostí na několik...
BALENÍ 250 g ( PRODÁVÁME KRÁJENÉ ).
Maso z kýty z přeštického prasete se na několik týdnů naloží do slaného láku, opláchne se v teplé vodě a pozvolna se dlouze...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V hovězí šunce vyniká přirozená chuť hovězího masa. Je libovější variantou Pastrami. Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
„Anglickou slaninu vyrábíme z vepřových boků bez kosti. Nejdřív je nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Jde o šťavnatou pečínku s přirozenou vrstvou tuku. Maso je libové a má velmi jemnou chuť. Doporučujeme krájet na tenké plátky....
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Lehce zauzená krkovice z přeštických vepřů. Velmi chutná je za studena,...
BALENÍ 250 g. PRODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřové boky nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným lákem, ve kterém dva až tři týdny odpočívají. Potom...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Je lehce uzený a má jemnou chuť. Hodí se k pečením z hovězího masa.
Připravujeme je u nás tak, že nasucho nasolené kusy špeků se...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU).
Delikátní hovězí špek je vyrobený z hovězího loje jalovice nebo vola plemene Čestr. Má jemnou máslovou chuť. Hodí se k pečením z hovězího...
13077
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.