Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak

680 Kč 1 700 Kč / 1 kg
Skladem (26 balení)

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %.


  • Klasická  steaková partie a sestra Ribeye - stařená nízká roštěná! 
  • Najdete ji v oblasti beder. Je to jemně mramorovaný sval, a přitom šťavnatý a křehký - prostě klasická roštěnka!  
  • Pochází výhradně z jalovice nebo vola. Staříme ji minimálně 50 dnů.
  • Steak z roštěné grilujte na medium rare. Klasickou roštěnou na houbách udělejte spíš z odleželého masa z býka.
  • Pokud vám vadí klihovatá tuková část, odřízněte ji zásadně až po upečení. Řezníci se ale shodují – nechat na mase a pořádně si ji vychutnat!
  • Má hned dva anglické názvy: v Anglii téhle partii říkají Sirloin steak, a v Americe zase Strip Steak. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%. Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 50 dní.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.4 kg

zrání masas

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: