Nízká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak

556 Kč 1 390 Kč / 1 kg
Skladem (10 ks)

PORCUJEME PO 400 G S ODCHYLKOU 10 %

Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti. 


Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%. Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 50 dní.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.4 kg

zrání masas

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: