Steakové podplečí na steak

155 Kč 775 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. 


Maso zraje ve vakuu 30 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je nejkřehčí části krku. Husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování, je vhodné na steaky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Zráno ve vakuu minimálně 30 dní.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.2 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: