T-bone jalovice nebo volek

1 230 Kč 2 050 Kč / 1 kg
Skladem (15 ks)

 

PORCUJEME PO 600 G S ODCHYLKOU 10 % 

Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.

 


 


Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to.

https://www.milujemedobremaso.cz/clanky/tajemstvi-sucheho-zrani/

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%. Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 50 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.6 kg

staření masa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: