Vysoká roštěná bez kosti na steak

315 Kč 1 050 Kč / 1 kg
Skladem (9 ks)

PORCUJEME  PO 300 G S ODCHYLKOU 10 %

Hovězí Čestr stařený 50 dnů. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten nejšťavnatější steak! 


Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to.

 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Stařeno na kosti minimálně 50 dní, vykoštěno a odleženo ve vakuu.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.3 kg

suché zrání

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: