Hovězí kulatá plec s bylinkami
Detailní popis produktu
Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.
Postup:
Maso vyndáme 1 hod předem z chladničky. Zprudka ho opečeme na sporáku nebo grilu ze všech stran.
Trouba: Poté případně orestujeme cibulový nebo zeleninový základ. Lehce podlijeme vodou, vývarem, pivem nebo vínem a krátce provaříme. Vše společně pečeme pod poklicí v troubě na 150*C 2 hodiny.
Gril: maso pečte nepřímým grilováním na teplotu v jádře 65°C. Teplota v jádře je hlavním ukazatelem stupně propečení.
Vyndejte z trouby nebo grilu a nechte 5 min odpočinout. Podávejte nakrájené na tenké plátky.
Obsah soli do 1,7%
Složení: hovězí maso výsekové - kulatá plec, olivový olej, čerstvá bylinka, mořská sůl.
Určeno k tepelné úpravě.
Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOVĚZÍ |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.