Hovězí hrudí

500 Kč 500 Kč / 1 kg
Skladem (5 kg)

BALENÍ 1 kg

Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní. 

Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s lehkým tukovým krytím plné chuti. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na vaření a dušení.

 

Typické maso našich babiček na vaření. Z jednoho kusu masa můžete připravit vývar i rajskou omáčku. Podobně se dá připravit i koprová či křenová omáčka. Zkuste ho také upéct pod poklicí jen s bylinkami (rozmarýn, tymián) a šalotkou. Připravuje se také jako brisket (hrudí pomalu pečené v uzavřeném grilu) nebo pastrami (solené a uzené hrudí).


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola