Hovězí hrudí z českého hovězího

500 Kč 500 Kč / 1 kg
Skladem (17 kg)

BALENÍ 1 kg

Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní. 

Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s lehkým tukovým krytím plné chuti. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. Je to ideální maso na vaření a dušení.

 

Typické maso našich babiček na vaření. Z jednoho kusu masa můžete připravit vývar i rajskou omáčku. Podobně se dá připravit i koprová či křenová omáčka. Zkuste ho také upéct pod poklicí jen s bylinkami (rozmarýn, tymián) a šalotkou. Připravuje se také jako brisket (hrudí pomalu pečené v uzavřeném grilu) nebo pastrami (solené a uzené hrudí).


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola