Hovězí karabáček

450 Kč 450 Kč / 1 kg
Skladem (15 kg)

BALENÍ 1 kg

Hovězí karabáček prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní. 

Karabáček (heel of round) je méně známý kus masa nacházející se mezi zadní kližkou a vrchním a spodním šálem. Podobá se jim i vzezřením a kvalitou. Je to prostě nejmasitější kližka a lehce klihovaté zadní v jednom.

Jelikož je karabáček libová varianta kližky, má i podobné použití: vaření, dušení a pečení v celku pod poklicí, ale i trhané hovězí. „V naší řeznické rodině je to jedno z oblíbených mas na svíčkovou na smetaně. Část rodiny oceňuje libovou část, která je větší, a já ten klihovatý zbytek,“ říká František Kšána.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.  


 

Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola