Hovězí kližka osso buco

900 Kč 900 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BALENÍ 1 kg 


Hovězí z českých chovů odleželé ve vakuu 5 dní. 

Kližka je asi nejznámější partie na guláš. Milovníci výrazných, plných chutí ji ovšem rádi používají na všechny možné způsoby kromě steakové úpravy. Vzhledem k vysokému obsahu kolagenu se hodí na pomalé vaření, dušení (na víně) a pečení pod poklicí, třeba na česneku. Z kližky připravíte i silný vývar podobný tomu z oháňky.

Hovězí kližku tvoří svaly přední a zadní nohy, detailněji svaly předloktí a svaly holení kosti, které jsou neustále v pohybu. Jedná se o svaly hodně namáhané, prorostlé šlachami a kryté silnými kolagenními blanami. I od pohledu  libové maso  mezi nimi má mezi svalovými vlákny  hodně jemného kolagenu .    

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Odleženo ve vakuu minimálně 5 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola