Hovězí krk

660 Kč 660 Kč / 1 kg
Skladem (17 kg)

BALENÍ 1 kg

Hovězí krk prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní. 

Hovězí krk (chuck, neck) je velký kus masa uložený mezi hlavou a podplečím. Na první pohled libovější maso se vyznačuje hrubším vláknem jemně prorostlým kolagenem a tukem, který je jak v mase, tak mezi jednotlivými svaly. Ideální pro ty, kdo nemají rádi kližku, a přesto chtějí, aby guláš chutnal skvěle.

 

Hovězí krk je univerzální maso, ze kterého připravíte všechno kromě steaků. Hodí se na vaření, dušení i pečení pod poklicí, mleté ho využijete třeba na hamburgery. Francouzi krku říkají bourguignon, právě z něj se totiž dělá proslulé hovězí po burgundsku. „Prorostlejší klihovaté části se díky dlouhému dušení rozpustí, maso se rozpadá na jazyku a šťáva má silnou chuť,“ popisuje František Kšána a dodává, že hovězí krk je také ideální partie na guláš.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

 


 

Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola