Hovězí květová špička - Top Sirloin Cap (Picanha)

1 450 Kč 1 450 Kč / 1 kg
Skladem (30 kg)

BALENÍ 1 kg 

Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní

Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap, picanha) je velmi jemné maso výrazné chuti a typického trojúhelníkovitého tvaru s lojovým krytím na povrchu. Je součástí jinak tužšího spodního šálu, od kterého se odděluje příčným řezem. Díky tomu, že leží v jeho horní, méně namáhané části, má nízký obsah kolagenu. Svůj název získala ze starého řeznického označení pro tukem jemně prorostlé maso, které se nazývalo „prokvetlé“.

 
Je skvělá na vaření (tafelspitz), vcelku rožněná, na rostbíf nebo na steaky. U krájení dávejte pozor na šikmě uložená svalová vlákna
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola