Hovězí loupaná plec na steaky - Top Blade

260 Kč 1 300 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. 

Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.

Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně kolagenní a více mramorovaná než horní a vyšší část, kterou prodáváme zvlášť odleželou. Z vyzrálé loupanou plece můžeme připravit dva druhy steaků - top blade steak (řez přes loupanou plec se středovou šlachou bez povrchových blan) a flat iron steak (podélně vyříznutý plochý steak bez středové šlachy a povrchových blan). Celá loupaná plec je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a velkou plecí. Při vykosťování se dobře sloupává z kosti lopatky, proto loupaná. Je známá i jako střední nebo plochá plec a také pod nezapomenutelným názvem péro nebo pérko (tento název také používají někteří čeští řezníci pro podplečí). Středem plece totiž prochází silná plochá šlacha, která skutečně “péruje”. Tato šlacha stejně jako typický oválný tvar dělají loupanou plec nezaměnitelnou.  


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Hovězí maso výsekové.
Zráno ve vakuu minimálně 30 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

zrání masa ve vakuu

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola