Hovězí loupaná plec z českého hovězího

750 Kč 750 Kč / 1 kg
Skladem (43 kg)

BALENÍ 1 kg 

Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.

Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a velkou plecí. Naše babičky ji znaly i jako střední nebo plochou plec a také pod nezapomenutelným názvem péro. Celou plecí totiž prochází silná vazivová blána, která skutečně péruje.

 

Loupaná plec má univerzální využití. Před naporcováním má maso na řezu typický oválný tvar a silný vaz uprostřed. Před vařením, dušením nebo pečením pod poklicí ho rozhodně neodstraňujte, dá omáčce jedinečnou hladkou chuť.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Loupaná plec na víně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola