Hovězí pavučinka na steak - Spider Steak

150 Kč 750 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.

Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.


Pavučinka  z jalovic a volů z českých chovů. českých chovů. Plátek pánevní, neboli pavučinka (spider steak, araignée), je maso, které čeští řezníci také znají jako krajcpánový plátek. Tvoří ho svaly pánevního dna, které kryjí párový otvor pánevní kosti (foramen obturatum), tvořený stydkou a pánevní kostí. I když v doslovném překladu znamená araignée pavouk, nám více připomíná pavučinu – zejména díky vazivovým vláknům. Plátek je také prorostlý jemným tukem. Před tepelnou úpravou je potřeba odříznout povrchové blány a zbytek okostice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Zráno ve vakuu minimálně 30 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

Jak nakrájet maso na steak

Zrání masa ve vakuu

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola