Hovězí velká plec na steaky - Shoulder Clod

200 Kč 1 000 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné (6 balení)

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %

Velká plec  z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní. 

Steakovou velkou plec tvoří větší ze dvou svalů celé velké plece, který je jemnější. Velká nebo také vysoká plec (shoulder, clod) je, jak název napovídá, největším a nejvyšším masem na celé pleci (přední noze). Je uložena na zadní části plece vedle plece loupané. Podobně jako kulatá a loupaná plec je celá krytá pevnější kolagenní blánou, tvoří ji dva libovější svaly, menší a větší, které rozděluje plochá šlacha. V Česku patří velká plec mezi zadní maso – hovězí zadní maso je běžné označení libových nebo mírně prorostlých nedělivých kusů (šálů) masa ze zadní, ale – poněkud překvapivě – i přední nohy skotu. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Hovězí maso výsekové.
Zráno ve vakuu minimálně 30 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.2 kg

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola