Krční filet na steak - Chuck Filer

280 Kč 1 400 Kč / 1 kg
Skladem (27 balení)

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %

Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.


Krční filet (chuck filet) je část nejdelšího zádového svalu, která se nachází v oblasti krku (konkrétně v podplečí). Tento malý, postupně se zužující kousek masa vyniká svou jemnou chutí, jemným mramorováním a dokonalou křehkostí. Jedná se o ten samý sval, který tvoří nejjemnější část – oko vysokého roštěnce, neboli rib-eye. V celém těle zvířete jsou pouze dva malé kusy – na levé a pravé straně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

 


 

Hovězí maso výsekové.
Zráno ve vakuu minimálně 30 dní.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.2 kg

zrání masa ve vakuu

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola